Thursday, January 10, 2013

It Felt Love

It Felt Love



How
Did the rose
Ever open its heart

And give to this world
All its
Beauty?

It felt encouragement of light
Against its
Being,

Otherwise,
We all remain

Too

Frightened

-Hafiz, Sufi Master-


"If we believed that we were by our very nature compassionate, gentle, and capable of being fully present, our task --- living our soul's longing for deep intimacy --- would be a matter of finding and placing ourselves within the warmth of the internal and external 'encouragement of light' in our lives so we would open and open all to all we are. I am not suggesting that this is easy, especially for those of us who have spent a lifetime surviving the sink-or-swim school of self-improvement. Often we don't even know where these lights of encouragement are in our lives."

-Oriah Mountain Dreamer
-The Dance



Tengah2 bosan, saja scan & tengok2 buku The Dance yang beli kat Big Bad Wolf. Nak baca, exam lagi 2 paper. Entah kenapa, tetiba tertarik dengan kata2 kat atas ni.

Maybe sebab banyak sink and down kali ni. Carry mark yang wayyy jatuh nak banding ngan foundation dulu. Memang rasa kadang-kadang putus asa. Huii.. Tak baik. Perjuangan belum habis. Ada hikmah di sebalik sesuatu. Mungkin kalau markah tinggi, aku berada dalam zon selamat & mood study fly entah ke mana. Positif Nis! hewhew



Bunga ros tetap mekar, menyerlahkan kecantikannya even to the glorious sun.

Gah gitu. Sebab ada encouragement of light?

Manusia pulak? 
Sebab takde light's encouragement, so tak boleh improve?

Bukan takde, tapi tak tahu di mana.

Don't stop searching for it.

Just look at the bright side.

and find your inner strength.

and of course..

Du'a

Struggle

and Tawakkal
Give it the rest to Him :)



p/s: melancholy mood. heish. tetiba termelankolik dengan bunga2 ros bagai. jiwang gitu. keh3.
p/s 1: all the best sape yang tak habis lagi paper! :D

6 comments:

  1. nice entry dearr.... :) go go go.. you can do ittt!!!!
    hehehe..

    -_-" makin sentimental la pulak bila makin tua ni ek kakak??? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah. thanks makcik!

      errr.. sentimental? huiii...
      tak tau laa. haha

      Delete
  2. rajin ko bace buku bahase london.. kalau aku kem salam je r.. bese r manusia ade jatuh bangun nye.. yang penting jangan give up ok? good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. mana ada rajin sangat pon.
      sebenarnya susah gila nak habiskan 1 buku. ikut la bm or bi.
      insyaAllah.. thanks!

      Delete
  3. pasal rose yg dari sufi master tu sangt2 touched. ada deep meaning. best.

    yeah, inner strength is important, tapi dia tak datang bergolek atau jatuh dari langit. we have to move and find it :D

    ReplyDelete

Satu kata memberikan sejuta makna