Saturday, August 11, 2012

Ramadhan 1433h: The Remaining Days

Assalamualaikum...

I don't know how to describe my feeling when I see this pic.
Sayu?


Ramadhan dah hampir melabuhkan tirai. Sayu je rasa bila tengok gambar tu. The blurry picture made me think somehow, berjumpa lagikah kita dengan next Ramadhan? Apa yang aku dah buat sepanjang Ramadhan nie? Hahai... masa nie la baru nak rasa rugi. 


Bila duk stalking-stalking kat Facebook semalam, aku terjumpa status nie dari page Aiman Azlan.




"Don't focus on what you've missed, focus on what you can still catch..." (Shaykh Faraz Rabbani)

InshaAllah. Jom. Manfaatkan hari-hari terakhir Ramadhan ni.





14 comments:

  1. Oh faham2 baguss .. Haha skang bagi iqa gna n bagi pass laptop sebenarnya iqa xfahm sikit2 XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh.. kalau angah bagi iqa guna laptop angah & gtau password pon macam laa iqa akan faham. buuu~

      Delete
  2. masa ni yg lekat kat pala apa nak pakai masa raya dan segala persiapan raya serta ucapan raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Betul.. Bunyi mercun pon makin kuat.. #OhMyMalaysia

      Delete
  3. nanti doakan moga ketemu lagi ramadan (:
    raya nanti datanglah rumah :D

    ReplyDelete
  4. kejap jer sebulan, rase cm baru semalam puase. uhukhukhuk

    ReplyDelete
  5. btol3.. tgok gambar tu mmg sayu juge rasenye

    ReplyDelete
  6. tak sabarnye menghjitung hr dh ni

    ReplyDelete
  7. kejap je sebulan :(

    noted. kata2 tu :)

    ReplyDelete
  8. insyaAllah , Amin . kena pecut habis ni :)

    ReplyDelete
  9. pejam celik pejam celik dah nak raye dah.. hmm.. tak tau r aku lebih baik dari tahun lepas ke tak.. macam lebih kurang je.. err

    ReplyDelete
  10. Sedihnyaa..hurmm..harap2 ramadhan yang mendtang membawa
    lebih erti.. insyaAllah..

    sedih sebab ramadhan kali ni tak terisi sangat.. :(

    ReplyDelete
  11. ramadhan setiap kali bakal berlalu memang jadi sayu . tapi pelan-pelan dilupakan bersama gema takbir raya

    ReplyDelete

Satu kata memberikan sejuta makna