Sunday, January 2, 2011

Finally, I've got my eyes back!

Spec ni da lama berkhidmat ngan aku. Ntah spek yang keberapa, aku tak ingat.. Ingatkan panas sampai ke petang, rupa-rupanya hujan di tengah hari (bermadah la pulak..). Lastly, sehari sebelum subjek terakhir SPM (subjek P.Quran Sunnah), tamatlah riwayat 'dia'.. Hampeh! Tu la pasal, sapa suruh tak jaga sangat spec..


Sepanjang takde spek, macam ni la kehidupanku.. blurr~

Takde la sampai camni.. Power aku bukannya banyak sangat pon..

Tapi itulah kalau sape yang rabun, kalo tak pakai spec @ contact lens, tak bermaknalah hidup dia.. Adoyai, ni baru rabun jauh, kalo buta, gelap terus dunia.. So, kita kenalah bersyukur.. Alhamdulillah.. Tapi memang lah, kalo sape2 yang rabun, specs @ contact lens are apart from our lives..

Hampir sebulan gak la, my vision is blurr.. Sepanjang tu jugak la, mata yang luas, jadi sepet sbb nak focus. Dan kesian gak, kalo sape2 yang tegur aku, sbb aku buat donno je.. Maaflah, tak nampak dong! Aish... susah2...


Then, finally, 31 Disember 2010, pegi la kat Focus Point & buat spec baru.. Maka, tak semena-mena terang balik la duniaku.. Thanks la Abah!^^


Contact lens? Tak terfikir lagi nak pakai benda alah yang tu sbb aku ngeri tengok masa orang nak pecat contact lens tu lepas pakai..

No comments:

Post a Comment

Satu kata memberikan sejuta makna