Saturday, July 3, 2010

KESUNYIAN...


Rasa sunyi poolak Along takde kat rumah.. Takdela orang nak:-
  • marah Iqa & Amin
  • Habiskan lauk kat rumah
  • Amik & hantar aku time minggu balik asrama
  • Amik & Hantar kitorang gi tuisyen or skola
  • Beli barang2 dapur
  • borak2 ngan aku
  • & sebagainya....
Well, Along dah pom pergi UiTM Seri Iskandar, 25 Jun yang lepas. Mengikuti kursus Perancang Bandar. Aku tak ikut masa family hantar dia sebab masa tu minggu tak balik asrama.

Maybe rasa sunyi sebab Along orang first dalam kalangan adik-beradik kitorang yang masuk U kot. Tahun ni tahun dia.. Tahun depan tahun aku poolak.. Aku kena amik alih tugas dia poolak sepanjang tunggu result. Tu pon, kalau tak dapat PLKN. Lama2, kosong rumah.. Tinggal abah & ibu je.. Sunyinye..... Nampak gaya main ngan Seggy & Kiddy (Kucing laa..) la tak lama lagi..

Papepon, harap Along boleh cope ngan study. InsyaAllah..

No comments:

Post a Comment

Satu kata memberikan sejuta makna