Saturday, April 17, 2010

GET WELL SOON!!


Semalam, aku n kengkawan pergi menziarahi kawan kitorang, Fahmi Awa..
Dah seminggu dia terlantar kat wad sebab accident.

Accident tu berlaku antara dia (menunggang motosikal) & sebuah kereta. Kebetulan poolak, helmet dia kena curi a day before the accident occured.. Pertembungan antara motosikal & kereta tu menyebabkan dia terlambung (inertia yang kuat..). Kesannya, berlaku keretakan kat tempurung kepala dia.

Accident ni menyebabkan dia terlantar kat wad ICU selama beberapa hari sebelum ditukarkan ke wad biasa.

Alhamdulillah dia dah sedar semalam, tapi dia tak mampu ingat keseluruhannya. Even me (yang duduk kat belakang dia dalam kelas)...huhu (sdeyhnyer...) :(

Paapepon, kitorang sentiasa mendoakan dia agar cepat sembuh dan pulih... Amin.. Syafakallah.. (",)

No comments:

Post a Comment

Satu kata memberikan sejuta makna