Wednesday, March 31, 2010

Days 4 menggelapkan muka!

Date: 28-29 March 2010
Venue: Mal'ab Almadrasah
Time: Start time skolah-balik skolah
Event: Sukantara & Merentas Desa

Minggu menggelapkan muka a.k.a minggu membelangkan muka. Kalau pakai sunscreen pun, memang kurang berkesan kot sebab cuaca panas terik. :) Sukantara ni berlangsung selama 2 hari.
  • Ahad: Merentas desa 4 boys, sukantara 4 girls
  • Isnin: Merentas desa 4 girls, sukantara 4 boys
Tapi kitorang dapat cuti selama 5 hari. yeay!!

Setiap kali ada acara sukan, mesti akan wujus semangat ASSABIYAH dalam diri kitorang. Aku pun tak sure jugak nape. Maybe, masing2 nak menang kot.. Yela, sape nak kalah an??
Well, rumah sukan kat skolah ada 4:
  • Hanafi (hijau)
  • Maliki (merah)
  • Shafie (biru)
  • Hambali (kuning)
Well, insyaAllah tahun ni, Shafie akan menjadi juara..
GENERASI KEBANGKITAN SHAFIE!
InsyaAllah...





acara larian 2 x 100m

lompat jauh


merejam lembing



Well, result tak tau lagi camne.
Harap2 seperti yang diharapkan..
InsyaAllah..


p/s:Menyusul Olahraga on 21st-22nd April 2010..


2 comments:

  1. yayay!
    shafie bole..
    hup2..indu sama die.muasxc!

    ReplyDelete
  2. haha... absolutely!
    walaupun 'menang sokmo' tapi shafie ttap juara dalam hati.. :)

    ReplyDelete

Satu kata memberikan sejuta makna