Saturday, January 2, 2010

Cuti yang memenatkan!

1st Januari- Bday ibu..
HAPPY BIRTHDAY BU!!

Akhirnya sampai gak aku kat rumah...
Setelah lebih kurang 4 hari kami gi holiday kat KL..
Best gak tapi kalau awal bulan hari tu, I think better laa..
Ni dah nak buka skola..
Tapi takpe, at least dapat mereleasekan tension skit...
Kitorang stay kat umah sepupu kat Kajang..
So, habiskan masa hang-out kat area KL

Kitorang pegi:
  • Alamanda- main boling
  • The Curve- window-shopping sambil capture2 picture & tgk movie 'Alvin & The Chipmunks 2'
  • Swimming pool kat UKM Bangi- budak2 nk main air..
  • And so on...

3 jantan terhangat Malaya (posing sakan laa..)

alahai..romantiknya!

back to childhood style!

The Street at The Curve (macam oversea)

My family

Model Avatar - my youngest sis & bro with cousins

The Street (waktu malam)


Gi cuti masa nak buka sekolah pun jadila..
Nanti kena struggle 4 SPM poolak...
Maybe dah tak sempat nak pegi jenjalan lagi... :-D



p/s: sdeyh sebab golden holiday tak siap2.... waaaaaaa......

No comments:

Post a Comment

Satu kata memberikan sejuta makna