Monday, December 21, 2009

Sayonara

Sayonara..
Murodif (seerti dalam Arabic) bagi sayonara adalah:
Bye2, selamat tinggal, selamat jalan and whatsoever la..


For this moment, we are hardly have to say goodbye to our tutor (Chemistry)
Mr. Shahroom Admiey b. Kamaruddin yang akan fly to Johor, menjalankan tugas sebagai pendidik (SMK Mohd Jiwa) di situ..

So, dengan waktu dan kesempatan yang ada, kitorang pun sempat merakamkan gambar kenangan bersama.

Masa: Nak balik dah.. jam 1800
Tempat: Lam kelas SPM Pusat Tuisyen Pakar Telipot

ni just sebahagian. Zaainfah, Hikmah, Ain & Ammar absence. Xcukup set dowh.. huhu


Whatever it is, we're just want to say, thanks for teaching us, layan karenah kami (especially si Syahir tu...) & maafkan kami kalau mengguris perasaan cikgu.. Ingat kami sokmo key...?


p/s to cikgu: Jangan terkezut sebab saya post pasal cikgu sudaa...hehe~

berani mati aku tulis nama Syahir.. kwa3

No comments:

Post a Comment

Satu kata memberikan sejuta makna