Saturday, December 26, 2009

Potong...potong...

Ini bukannya iklan P1 Wi Max okey..??
Actually potong @ kerat tebu la..kwa3

Todays's activity: mengerat batang tebu..
Venue: My cousin's home at Besut, Trg
Time: Jam 1700, 25 Dec 2009

Tak reti pun sebenarnya nak kerat camne and this was my first experience..
menurut petua, tebu ni boleh menguatkan gigi serta mencantikkan gigi..
Ntahla, I don't know much about that, sila rujuk pada yang pakar.. (kilk di sini)
Daripada tak reti langsung kerat tebu, expert la gak tapi still tak boleh lawan mentor..huhu




our mentor-cikzie,merangkap my aunt

alat untuk POTONG

my cousin- Farah Izzati


me & my cousin- Farah Ilyani

Geng Tebu Warrior

Hasil 'POTONG'


Sementara diberi peluang untuk menjalankan kehidupan kat atas bumi ni, tuntutlah ilmu seberapa banyak yang mungkin.. Tak rugi pun.. Salah satunya; ilmu mengerat batang tebu..hehe.. (ikutlaa orang nak kata apa.. ignore je, asal kite dah reti..ok what..?)

No comments:

Post a Comment

Satu kata memberikan sejuta makna