Sunday, November 8, 2009

Tawakkal aje lah...


Aku xtaw nak tulis apa pom sebenarnya..
Just coretan di pagi bebuta...huhuhu
Skrang ni aku tengah dilanda exam fever..
aku nak study tapi tak tawla nape hati aku ni ada je benda tak kena..
macam2 benda aku fikir..




Latest news, aku dikejutkan dengan something, aku dapat "TOKOH ASRAMA"...
xpernah pon terfikir yang akan sampai jadi macam ni sekali..
aku tak rasa pon sgala usaha aku selama ni dapat pengiktirafan macam nie.
walaupun anugerah ni just peringkat asrama, I appreciated that..
Dengan penganugerhan ni, membuatkan aku lagi semangat untuk menjadi seorang yang mampu managed people to the true pathway..
Chewah!!!

No comments:

Post a Comment

Satu kata memberikan sejuta makna