Saturday, November 21, 2009

KEMBALI SENYUM

Peristiwa yang agak bermakna gak laaa lam hidup aku..

16 November 2009 gak..

Seseorang telah merendahkan egonya lastly..

Dia minta maaf kat aku atas apa yang dah berlaku awal tahun hari tu..
ada la kisah yang telah merubah hidup aku partially awal taon ni..

tapi aku tak tau la asal dia minta maaf sebenarnya..
Is him sincere ataupun sebab nak exam..?? maklumlaa SPM kan..
tapi aku accept his apology..
bagi aku, aku tak berhak mempersoalkan keikhlasan dia..

asal kitorang dah berbaik smula OK...
Whatever it is..
smoga smua calon SPM taon ni dapat straight A...

No comments:

Post a Comment

Satu kata memberikan sejuta makna