Jamuan kelas yang superb!!



Venue: Kelas 4IS
Time: 10 pagi - 12 tengah hari
Guess: Para pentadbir, guru2, pelajar 4IS
Menu: Nasi minyak.. (catering lowh...)

16 November 2009
satu lagi event kelas yang memang happening..
setelah bertitik tolak ngan guru kelas, En. Abdul Aziz bin Ibrahim jamuan kelas lastly wat kat kelas...
our mastermind, Haikal arah kitorang tuk susun meja, amik pinggan mangkuk utk cikgu2 and so on...
MeMang bestla gak jamuan ni..












mmg happening gler laa jamuan akhir thun kelas ni..
utk mnambahkan happening tuu, mc jamuan a.k.a Haikal memperkenalkan game 'PENCALONAN TOKOH'... game ni senang je..
kitorang kne calonkan nama dak2 kelas yang mnepati kriteria pncarian tokoh..
Antaranya:-
-Tokoh Tidur
-Tokoh Skema
-Tokoh Ayu
-Tokoh Control Macho
and so on..
Aku CALONKAN nama aku lam TOKOH SKEMA malangnya aku laa orang first yang kena tendang,..nasib badan..

then, kitorang main game 'TRUE OR DARE'
ni lagi happening!!
tapi happening bertukar menjadi PENING ble salah sorang dak kelas aku tanya soalan yang memang aku spot slama ni...
"BAKPO AKU SUKA MEMBANTAH???"
aku pon jawab laa...(xingat laa pe skema dia...) tapi suasana yang memang happy gler tadi jadi suram dengan soalan tadi...
Kitorang ingatkan panas sampai ke petang tapi hujan di tengah hari...huhuhu..
papepon, aku nak minta maaf kat pihak yang terlibat,...


so sorry..

papepon,,kenangan belajar lam kelas nie mmg InsyaAllah aku takkan lupakan...
THX KORANG!!!

Comments

Popular posts from this blog

Cabaran Pelajar Undang-Undang USIM

Khulasah di Tamhidi Syariah & Law

Ulasan Filem Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck